Geschiedenis

Houten grafmonumenten werkplaats

Ons bedrijf bestaat inmiddels bijna 10 jaar. Het is niet zomaar ontstaan…

In 2003 kwam de vader van Maarten te overlijden. Als snel kwam er overleg over een grafsteen. Het eerste wat zijn moeder toen riep: “Ik wil alles behalve steen!!” En toen werd al snel Maarten gebeld. Op dat moment was hij nog werkzaam in de scheepsbouw als scheepstimmerman. “Jij doet toch iets met hout? Kan jij niet iets maken?”

Uiteindelijk hebben we zelf alles geregeld. Maarten heeft een houten monument gemaakt en met de familie hebben we de vergunning en het plaatsen geregeld. Toen wij het resultaat bekeken waren we blij verrast over het resultaat en vroegen ons af of er meer mensen zijn met dit idee. Na een rondwandeling over de begraafplaats kwamen we tot de conclusie dat dit nog nauwelijks voor kwam.

Na het plaatsen van een foto op internet kwamen we er al snel achter dat er wel degelijk vraag is naar dit soort gedenktekens. In 2004 hebben we ons bedrijf opgericht en vanaf 2008 zijn we actief ons bedrijf gaan opbouwen.

Inmiddels hebben we vele monumenten mogen maken voor heel veel lieve en tevreden families. We hopen dit nog vele jaren te mogen doen en danken een ieder voor het in ons gestelde vertrouwen!